JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

 

9        U srijedu, 6. prosinca 2017. godine, u prostorijama naše škole i na Mejtašu i na Stupu  niži razredi su priredbama dočekali svetog Nikolu. Na čelu naših marljivih     učenika i učenica stajale su vrijedne učiteljice.

Programi su zaista bili raznovrsni: mažoretkinje su razbudile i digle na noge svu publiku, pjesme naših pjevača i pjevačica su sve nazočne dirnule, kao i ponosni recitatori i recitatorice; plesni ritmovi su dodatno zagrijali atmosferu; za ljubitelje glazbe bile su pripremljene točke na klavijaturama, harmonici i gitarama... I to je samo dio onoga u čemu su ponosne tate i mame, djedovi i bake, i mnogobrojna ostala publika, mogli uživati.

Najveće uzbuđenje je uslijedilo kada je na scene stupio sveti Nikola i počeo dijeliti paketiće. Djeca su mu prilazila kako bi ga zagrlila zbog predivne geste.  

Iako sveti Nikola nije uspio osobno uručiti poklone svakom djetetu u našim školama, ona su mu sigurno u srcu zahvaljivala, jer je to zapravo i bit ovog blagdana.

123456789

12345678910

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com