JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

IMG 1 irfanFederalno ministarstvo obrazovanja i nauke je u petak 8.12.2017. dodijelilo nagrade za najbolje učenike osnovnih i srednjih škola u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Svečana dodjela bila je u Mostaru na Fakultetu humanističkih nauka Univerziteta „Džemal Bijedić“, a učenici su dobili diplomu i jednokratnu novčanu nagradu. Budući da je naš učenik Irfan Durmić, maturant Opće-realne gimnazije, izabran u najuspješnije, direktor Opće-realne gimnazije Vatroslav Čelar i razrednica Sanja Jurić su zajedno s Irfanom putovali na dodjelu nagrade. Irfan je primio novčanu nagradu i diplomu za najboljeg učenika, a direktor Gimnazije priznanje za najuspješniju školu. Manifestacija je bila svečana, a najboljim učenicima i gostima se obratila federalna ministrica obrazovanja i nauke Elvira Dilberović istaknuvši da je posebno raduje što su među nagrađenima učenici različitih talenata, afiniteta i vještina koji su pokazali da marljivost i ustrajnost vode do uspjeha.

Ponosni smo na Irfanov uspjeh, čestitamo mu i želimo još mnogo nagrada i diploma!

 

IMG 2 irfan

IMG 3 irfan

IMG 4 irfan

IMG 5 irfan

IMG 6 irfan

IMG 7 irfan

IMG 8 irfan

IMG 9 irfan

IMG 10 irfan

IMG 11 irfan

IMG 12 irfan

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com