JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

1U subotu, 16. prosinca u Katoličkom školskom centru „Sv. Josip“ organiziran je Božićni koncert i bazar. Svečani program započeo je obraćanjem i pozdravom ravnatelja Centra vlč. Marija Ćosića te je uslijedio prigodnim scenskim prikazom. 

„Dok je mirna tišina svime vladala, jurnula je tvoja svemoguća Riječ s nebesa“, ovaj citat iz Biblije protezao se cijelim programom kojim su učenici zajedno sa svojim profesorima htjeli povezati s Božjom prisutnošću u ljudskom životu od postanka svijeta, preko Kristovog rođenja pa do danas. Sam program uveličalo je gostovanje bračnog para iz Dubrovnika tenora Stijepa Gleđ Markosa, njegove supruge Jelene Đuraš Gleđ klavir te Zbora i Orkestara Srednje muzičke škole Sarajevo.

Ovaj događaj okupio je veliko mnoštvo, pored djelatnika Centra, učenika i njihovih roditelja  bili su tu prisutni i kardinal Vinko Puljić, pomoćni vrhbosanski biskup Pero Sudar, apostolski nuncij u Bosni i Hercegovini Luigi Pezzuto, veleposlanik Republike Hrvatske Ivan Del Vechio, brojni svećenici i redovnice. Svi su iskazali oduševljenje ovim što su vidjeli, pohvalili učenike i djelatnike škole te je nadbiskup vrhbosanski, kardinal Vinko Puljić rekao kako je ovaj Božićni koncert i bazar odmor za dušu.

Posjetitelji su imali priliku kupiti različite delicije, dekoracije, rukotvorine, kolače koje su pripremali učenici uz pomoć svojih roditelja te profesora. Sva prikupljena sredstva proslijeđena su najpotrebitijim obiteljima učenika i djelatnika Centra.

Spremanjem i sudjelovanjem na Božićnom koncertu i bazaru učenici i djelatnici Centra pripremili su se za proslavu najradosnijeg kršćanskog blagdana, ispunili su svoja srca radošću i mirom kojeg su podijelili sa svim prisutnima te na taj način otvorili vrata svog srca za Isusovo rođenje.

 

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com