IMG 1

Iako je tek osam i trideset ujutro, i to četvrtkom, zrak je već ispunjen uzbuđenim žamorom srednjoškolaca.

Naime, 20. rujna 2018. su učenici naše Gimnazije i medicinske škole, zajedno sa svojim razrednicama i razrednikom, otišli na terensku nastavu u Kreševo i Fojnicu.

Tijekom vremena provedenog u Kreševu, upoznati su s važnošću Kreševa za povijest naše države, tradicijom potkivanja jaja i predivnom unutrašnjošću franjevačkog samostana, kao i prirodom koja kao da je preslikana iz neke bajke.

U Fojnici su imali priliku vidjeti još jedan veličanstveni samostan u sklopu kojega je i galerija/muzej. Učenici su se zabavljali proučavajući numizmatičku izložbu, prekrasne slike i gledajući knjige čiji je jedinstveni miris ispunio malu, ali i impresivnu knjižnicu.

S terenske nastave vratili su se s novim znanjem i, nadajmo se, osmijesima koje nam je taj sunčani dan donio.

Sara Bandur, I. a

Opća-realna gimnazija

 

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Žitomislići – Međugorje – Mostar

U Žitomislićima smo posjetili manastir posvećen Blagovještenju Presvete Bogorodice

Bijambare

Učenici i učenice su zajedno sa svojim nastavnicama i nastavnicima uživali pješačeći uz zelene livade, ali i kroz šumu, jer tako ih je vodio put do njihove destinacije – Velike bijambarske pećine.

Izlet učenika Katoličkog školskog centra „Sv. Josip“ u Jajce

Izlet učenika drugih razreda Opće – realne gimnazije i Srednje medicinske škole započeo je polaskom autobusa ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

ÖSD

 

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Online prijava ⟶

Osnovna škola

 

osnovna.skola@ksc-sarajevo.com

Smjena: 8:00 PM - 13:10

Opća - relna Gimnazija

 

gimnazija@ksc-sarajevo.com

Smjena: 13:30 PM - 19:25

Srednja medicinska škola

 

kscmedic@bih.net.ba

Smjena: 13:30 PM - 19:2