JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

IMG 1U ponedjeljak 8.10.2018. godine učenici i djelatnici Srednje medicinske škole i Opće-realne gimnazije tradicionalno su obilježili Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.

Tom prigodom su na kreativno uređenim stolovima predstavljeni pekarski proizvodi, od peciva do raznih slastica i kolačića, u čijoj su pripremi sudjelovali učenici i njihovi roditelji.

Nakon molitve koju je predvodio ravnatelj Centra vlč. Mario Ćosić, okupljeni su učenici imali priliku blagovati peciva koja su pripremili. Manifestacija je imala i humanitarni karakter, naime, učenici su mogli ostaviti prilog u košarici, a prikupljeni novac bit će proslijeđen onima kojima je to najpotrebnije.

Danas se želimo bar na trenutak podsjetiti na činjenicu da imamo kruha, da je proizveden od pšenica s naših polja, i na važnost kruha kao izraz životne i duhovne snage. Kruh je najosnovniji, najsvakodnevniji naš obrok, ali i simbol zajedništva, blagostanja i dobrote koji vuče duboke korijene u našoj povijesti i tradiciji.

Ena Šutalo, III. a

 

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com