objavva


U ponedjeljak 25. veljače 2019. godine,talijanski ambasador Nicola Minasi posjetio je Katolički školski centar “Sv. Josip” u Sarajevu...


U ponedjeljak 25. veljače 2019. godine,talijanski ambasador Nicola Minasi posjetio je Katolički školski centar “Sv. Josip” u Sarajevu. Nakon kratkog razgledavanja i upoznavanja s našim Centrom, upriličen je sastanak kojem su nazočili ravnatelj Centra vlč. Mario Ćosić i direktorica Srednje medicinske škole Svjetlana Pregernik Jovanović. Na sastanku se govorilo o mogućoj suradnji našeg Centra s Talijanskom ambasadom kao i drugim ustanovama i organizacijama iz Italije. Između ostalog ambasador Minasi, predložio je različite vidove te niz projekata, kao što je besplatan tečaj talijanskog jezika koji bi se održavao u našoj školi, suradnja sa zborom naše škole, itd. Također, ambasador Minasi uputio je poziv učenicima srednjih škola našeg Centra da posjete prvi sajam talijanskih sveučilišta u Bosni i Hercegovini koji će se održati 9.3.2019.godine od 10:00 do 16:00 na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.

Ovim putem zahvaljujemo ambasadoru Minasiju na posjetu te se radujemo budućoj suradnji.

objavva

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Katalozi za eksternu maturu.

2019./2020.

HRVATSKI JEZIK

ENGLESKI JEZIK

NJEMAČKI JEZIK

MATEMATIKA

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com