JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

slika1


Učenici razredne nastave područne škole na Stupu i ove su godine, na pokladni utorak...


Učenici razredne nastave područne škole na Stupu i ove su godine, na pokladni utorak, pokazali da se s malo truda, mašte i puno volje može lako napraviti lijepa i originalna maska. Veselje i šarenilo zavladalo je našom školom i izmamilo osmijeh na sva lica. Bilo je tu likova iz bajki, policajaca, vila, princeza, superjunaka...Plesalo se, pjevalo, a i sladilo slasnim krafnama.Nakratko smo zaboravili na školske brige i pokazali da je to bio i ostao najveseliji dan u godini. A kako nam je bilo, pogledajte u nastavku…

slika1

slika2

slika3

slika4

slika5

slika6

 

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com