1


U organizaciji Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ putovali smo u Makedoniju na susret s papom Franjom...


U organizaciji Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ putovali smo u Makedoniju na susret s papom Franjom. Predstavnici KŠC-a bili su učenici drugog razreda Opće-realne gimnazije i Medicinske škole. Krenuli smo 6. 5. 2019. rano ujutro. Putovali smo čitav dan i kada smo stigli u Skopje, glavni grad Makedonije, smjestili smo se u jednoj od školskih dvorana. Sutradan smo u ranim jutarnjim satima krenuli prema centru grada kako bismo se smjestili na trgu i sudjelovali na svetoj misi koju je vodio papa Franjo. Nakon mise imali smo čast biti i na susretu s papom. Na ovom susretu mladi ljudi iznosili su svoja svjedočanstva i vjerovanja. Zaista je bila velika čast sudjelovati u jednom takvom projektu i biti tako blizu pape. Poslije ovog susreta imali smo slobodno vrijeme koje smo uglavnom proveli obilazeći Skopje, divan grad s mnogo lijepe arhitekture i kulture. Već 8. 5. 2019.  vratili smo se u Sarajevo. Iako je put bio kratak, svi smo se vratili kućama puni novih iskustava.

Matea Žontar, II. c

1

2

3

4

5

Upis u prvi razred osnovne škole

Sve o upisu
budućih prvašića

za školsku 2022./2023. godinu 

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Katalozi za eksternu maturu.

2019./2020.

HRVATSKI JEZIK

ENGLESKI JEZIK

NJEMAČKI JEZIK

MATEMATIKA

 

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijava svih oblika nasilja među učenicima i nad učenicima

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com