JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

thumbnail 1Učenici osmih razreda Katoličkog školskog centra „Sveti Josip“ iz Sarajeva  išli su 19.9.2019. godine sa svojim razrednicima i predmetnim profesorima na terensku nastavu u Kreševo i Fojnicu. Putovanje je započelo u 9.15h, uz dodatne napomene o tijeku i sadržaju terenske nastave te o ponašanju u autobusu i izvan njega.

 

Prvo odredište bilo je Kreševo gdje je vodič  upoznao učenike sa starom stambenom jezgrom ovoga gradića, s kućicama i načinom gradnje iz daleke prošlosti. Potom su učenici posjetili Franjevački samostan gdje su imali prigodno predavanje, uz obilazak samostanskog muzeja i upoznavanje s njegovim značajkama. Doista zanimljiv dio obilaska Kreševa učenicima je predstavljalo predavanje i praktično upoznavanje s najpoznatijim suvenirom Kreševa – potkovanim jajima. Fojnica je bila naredno odredište u kojemu su učenici imali priliku obići crkvu, Franjevački samostan Duha Svetoga i muzej u kojemu se čuva neprocjenjivo povijesno i tradicijsko blago. Terenska nastava završena je posjetom Deževicama gdje su učenici imali priliku opustiti se i družiti se uz sokove i sendviče. U Sarajevo su se vratili bogatiji za jedno cjelodnevno edukacijsko i rekreacijsko iskustvo.

 

 

                                                                                                                Učenici osmih razreda

 

 

thumbnail 2

 

thumbnail 3

 

thumbnail 6

 

thumbnail 10

thumbnail 12

 

thumbnail 14

 

thumbnail 16

 

 

 

 

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com