medijskaradionica 41


U petak 26. listopada, djelatnici Medijskog centra Vrhbosanske nadbiskupije (MCVN) održali su medijsku radionicu.


U petak 26. listopada, djelatnici Medijskog centra Vrhbosanske nadbiskupije (MCVN) održali su medijsku radionicu učenicima Novinarske i Fotografske sekcije u područnoj Osnovnoj školi KŠC-a „Sveti Josip“ na Stupu. Na radionici je sudjelovalo 13 učenika od 6. do 9. razreda s kojima su djelatnici MCVN-a Davor Krajinović i Tina Matić, bivša učenica KŠC-a, razgovarali o pojmu vijesti – o tome što ona predstavlja, kako se piše i koji je njezin značaj. Mali novinari okušali su se i sami u tome i napisali vijesti o održanoj radionici. Potom su učenici saznali nešto više i o fotografiji, o samom pojmu, njezinu razvitku i žanrovima. Sve to bilo je potkrijepljeno brojnim primjerima, a edukatori su sudionicima udijelili i neke korisne savjete koji im mogu služiti u daljnjem snimanju još boljih i kvalitetnijih fotografija. Na kraju radionice, zadovoljni i obogaćeni novim informacijama, učenici su zahvalili edukatorima Davoru i Tini na izdvojenom vremenu i lijepom zajedničkom iskustvu.

medijskaradionica 11

medijskaradionica 21

medijskaradionica 41

medijskaradionica 51

medijskaradionica 71

medijskaradionica 81

medijskaradionica 101

medijskaradionica 121

medijskaradionica 131

medijskaradionica 141

 

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com