IMG 91fe5c2f815104d51bab3cf64be4e45e V


Dana 5.3. u osnovnoj školi „Vladislav Skarić“ organizirano je natjecanje iz matematike za općinu Centar...


Dana 5.3. u osnovnoj školi „Vladislav Skarić“ organizirano je natjecanje iz matematike za općinu Centar, sa početkom manifestacije u 8.40h. Na poziv su se odazvale i ekipe učenika osnovnih škola KŠC-a, od VII. do IX. razreda, ukupno 9 plasiranih sa školskog natjecanja. Imena natjecatelja:

VII. razred:    

Filip Krištić,

Matea Popović,

Jan Pantić.

 VIII. razred:

Andrej Mišanović,

Mona Husein,

Maša Vujić.

IX. razred:

Nik Čolić,

Georgina Milojković,

Sergej Volaš.

Svoje su matematičke vještine i znanje ovi učenici imali priliku iskazati od 9.00 do 11.00, što je bio i rok za predaju radova.

Samopouzdanje natjecatelja bilo je na zavidnom nivou.

Istog dana pristigli su i zvanični rezultati za KŠC. Od sedmih se razreda na kantonalno natjecanje plasirao sa sjajnim 1. mjestom samo učenik Filip Krištić te je sebi tom zaslugom osigurao i zvanično priznanje. Ekipni rezultat KŠC-a također je izvanredan, dakle 1. mjesto s ukupno 48 bodova.

S druge strane, nitko iz VIII. ni IX. razreda se nije dalje plasirao, no postignuti su dobri ekipni rezultati: IX. razred - 5. mjesto s 24 boda iVIII. razred - 5. mjesto s 27,5 bodova.

Ovo je za sve natjecatelje predstavljalo krajnje pozitivno iskustvo.

Jan Pantić, ujedno i natjecatelj.

IMG 91fe5c2f815104d51bab3cf64be4e45e V

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com