Pota 1


Učenici trećih razreda, u pratnji svojih učiteljica, posjetili su 4. travnja 2019. godine Zgradu glavne pošte u Sarajevu...


Učenici trećih razreda, u pratnji svojih učiteljica, posjetili su 4. travnja 2019. godine Zgradu glavne pošte u Sarajevu. U pratnji ljubaznog domaćina, gospodina Sanjina, koji je inače djelatnik pošte, učenici su uživali u unutrašnjosti ove znamenitosti iz austrougarskog razdoblja. Naučili su nove zanimljive pojedinosti: da je prva pošta ustanovljena u Mostaru 1858., a u Sarajevu 1864. godine u privatnoj kući u blizini današnjeg Konaka. Zgrada današnje glavne pošte dovršena je i svečano otvorena davne 1913. godine prema projektu uglednog austrougarskog arhitekta Josipa Vancaša. 

Učenici su prije polaska u poštu imali zadatak napisati i adresirati jedno pismo na svog prijatelja iz razreda. Bili su vrlo sretni dok su predavali ista na poštanskom šalteru. Obećano im je da će poštar osobno doći u našu školu i dostaviti im predata pisma. 

Pota 1

Pota 2

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Katalozi za eksternu maturu.

2019./2020.

HRVATSKI JEZIK

ENGLESKI JEZIK

NJEMAČKI JEZIK

MATEMATIKA

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com